castellano, english
PROSULTEX, S.L. és una firma jove i dinàmica de representació de maquinària i accessoris a Espanya. Situada a Rubí, a uns 20 Km de Barcelona, al centre de negocis Edifici Porta Rubí.

Va ser creada l'agost de 2001, hereva i continuadora de l'activitat tèxtil de SULZER ESPAÑA, S.A., compta amb un equip de professionals que tenen una experiència acumulada de més de 30 anys al servei de la Indústria Tèxtil i molt especialment de la Teixeduria.

A finals del 2004 PROSULTEX decidí ampliar la seva activitat també fora de la indústria tèxtil. En el 2005 obrí dos nous departaments adreçats a la indústria en general: sistemes de refrigeració i logística.

Al seu començament va situar la seva oficina al centre de Barcelona, en l'emblemàtic edifici on l'Associació Industrial Tèxtil del Procés Cotoner (AITPA) té la seva seu, fins que el passat 1 de setembre de 2008 va inaugurar les seves instal·lacions actuals.

Al Setembre del 2013 i després de finalitzar la col·laboració amb Itema Switzerland, Prosultex fa un acord de representació amb Tsudakoma i Panter.

El nostre objectiu és satisfer les necessitats dels nostres clients i establir una estreta col·laboració amb ells per tal de millorar tots junts dia a dia.


Membre de l’Asociación de Representantes de Maquinaria Textil

Pàgina realitzada per: {Iuris.doc>
Nota legal